بهگزارش میراث آریا به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد، روز گذشته 15 مردادماه نشست کمیته مشترک گردشگری سلامت استان، ذیل شورای راهبری گردشگری سلامت کشور با موضوع تشریح فرآیندها و تبیین برنامه تحولی گردشگری سلامت استان با حضور دستگاههای عضو کمیته و جمعی از فعالین حوزه گردشگری و سلامت استان تشکیل شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان یزد با بیان اینکه برنامه گردشگری سلامت استان ذیل برنامههای یزد نوین تدوینشده، گفت: سند تحولی گردشگری سلامت با رویکرد جذب گردشگران خارجی تا افق ۱۴۰۵ در قالب 14 برنامه و حدود 89 پروژه دیده شده است.
آخوندی با اشاره به ضرورت شکلگیری انجمن گردشگری سلامت در استان، عنوان کرد: انجمن تخصصی گردشگری سلامت در استان یزد بهعنوان یک اولویت با عضویت بخش خصوصی راهاندازی میشود.
او با تأکید بر اینکه باید برنامههای عملیاتی شروع شود، افزود: این برنامهها به سازمان مدیریت و برنامهریزی، دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد و ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان ابلاغ شده و با فعالیت کارگروهها و تعیین متولی هر بخش فعالیتها پیش برده خواهد شد.
آخوندی تصریح کرد: الگوی عملیاتی راهبردی گردشگری سلامت استان در سطح ملی مدون شده، لذا برنامههای تدوین شده باید به مرحله بروز و ظهور برسد، وظایف هر دستگاه و نقش بخش خصوصی نیز کاملاً مشخص است.
او با اشاره به اینکه برنامهها در سطح ملی با چهار دستگاه تنظیم شده است، اظهار کرد: گردشگری سلامت چهار ضلع دارد، ورود گردشگر توسط اداره کل میراثفرهنگی، حوزه امنیت گردشگران با ادارهکل اطلاعات، صدور ویزا با وزارت امور خارجه و بحث درمان نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی پیگیری می شود و بقیه اعضا همراهکننده در این برنامه هستند.
آخوندی در پایان گفت: طبق مباحث مطروحه در شورای توسعه گردشگری استان ضرورت دارد تا برنامهریزی لازم برای ساماندهی گردشگری سلامت داخلی در شهر یزد صورت پذیرد.
انتهای پیام/
نظر شما